Полицајците му го блокирале патот на криминалецот и сега нема каде да бега, но една работа не размислиле ИЛИ ПАК…

Криминалецот вози „тенк“ и нема да го запре обичен автомобил на патот, но има и полицајци кои мислат 2 потега однапред!