Полицајците најдоа дрога на место кое што не може да го фати ниту еден скренер, ниту пак да го осети полициско куче

Криумчарите на дрога се многу креативни, но и полицајците не се од вчера! Веројатно некој им кажал, па знаеја точно каде да бараат.