Полицајците запреле „Бетмобил“ во Москва и не знаат што да му прават

„Батмобилот“ се чини дека е и малку поширок отколку што е дозволено на улиците. Нема точни податоци за тоа зошто полицајците го запреле егзотичното возило, но најверојатно е затоа што автомобилот нема регистарски таблички.