Полицаец запира руски тинејџери на 1 јануари и возачот му објаснува: „Андреј немаше каде да седне!“

Андреј и така се натрескал и ништо нема да памти, така што не му е многу важно како стигнал до дома :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.