Полицаец запира руско теренско возило, кое сопственикот си го направил како авион

Седнуваш во возилото и ти се чини дека си Том Круз во Топ Ган.

Со стискање на чкрапалото на менувачот не се испушта ракета, туку се пали моторот и тоа е само мал дел од технологијата внатре.