Полицаецот има смешен начин на тестирање дали приведените се пијани и тоа со специјален апарат

Ако дувне во апаратот, значи камен пијан е :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.