Полицаецот од Хонг Конг фатен на дело како провоцира насилство

Човекот само ако мрднеше со прст, ќе го искршеа и него и сите што ќе ги сретнеа одоколу.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!