Полицаецот си доби казна за лошо паркирање

Веројатно е првиот и последниот, но смешно е да се види како полицаец се нервира за истата работа за која се нервираме ние од нив. Колегата не приметил дека автомобилот е полициски, затоа што од надвор не е одбележан, но внатре ја има целата опрема.

Казната веќе влегла во системот, па двајцата не можат ништо да направат :).