Полицијата на полицискиот час си игра Том и Џери со младите во Чаир

Очигледно некои луѓе уште не сфатиле дека ова се прави за нивно добро. Ако се млади и отпорни, нивните родители и не се баш толку отпорни.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.