Политичари, што правиме сега? Македонците се гладни, а Гркот сака да фати некоја пара.

Тоа е тоа чувство, кога и покрај се, пак одиш на одмор во Грција.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.