Полна сала билдеришта и сите вежбаат за 14 февруари!

Денот на вљубените само што не дошол, а не смеете да си дозволите да ве фати неспремни.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.