Полнење месо со хемија во Кина

Дојде време кога производителите ги интресира само профит, а етиката и хуманоста им се само два непознати збора. Нареден пат кога ќе отидете во супермаркет да купите некое сочно парче месо, размислете 2 пати што јадете и дали месото е со проверен квалитет. И не само тоа, прочитајте некоја декларација на храна пред да ја купите.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!