Полнење на батериите со позитивна енергија, со Муфаса и песната што ја одбележа 2020 година

Иако песната нѐ асоцира на нешто друго, сепак Муфаса успеа да ја претвори во позитив на денот. Инаку Муфаса го знаеме по ова видео.