Помалата сестричка се изнервира од глупавата коса, која и прави проблеми секое сабајле пред училиште

На целата мака и нервоза, постарата застанала и ја снима. За малку ќе добиеше една со чешелот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.