Помладиот брат го имитира постариот, но…

Постарите браќа се пример за помалите, но понекогаш финтите не испаѓаат баш според очекувањата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.