Понекогаш жените се толку манипулативни, особено на интернет, што мажите поим немаат што всушност им се случува

Тој мисли дека го посакува, а таа си игра мајтап со него.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.