Попот има толку силна вера што прави вистински чуда во стилот на Исус на социјалните мрежи

Библијата вели дека Исус водата ја претворил во вино, а и попот го прави истото, само на посовремен начин.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.