Поради гладот во Нигерија, луѓето мораат да ги ограбуваат магацините со храна (2 видеа)

Ова не е видео од снимањето на некој филм со зомби апокалипса! Ова е Нигерија! Таму мерките против корона вирусот и екстремниот недостиг на храна доведоа до гладување на луѓето. Поради ова, населението во земјата почна да ограбува магацини со храна. Како што може да видите, ситуацијата е многу страшна.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!