Поради ваквите дедовци старосната граница за одење во пензија постојано расте

Овој дедо-танчер ќе ви докаже дека датумот на раѓање е само бројка во личната карта. На крајот на краиштата, најважно е колку години чувствувате дека имате. Судејќи според овој дедо, тој има максимум 25 години. Само погледнете како блеска, дури и младите одвај успеваат да го следат!

Екипата на Мотика ви посакува сите да си дочекате ваква витална старост, но откако убаво ќе ѝ се науживате на младоста.