Порака од селата Подгорци и Лабуништа: Ние не сме жариште на коронавирус, туку жариште на каменоломи!

Да ја слушнеме пораката од овој граѓанин, слушнете што има да каже, а на второто видео може да се види и прашината од каменоломот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.