Поранешниот капитен на руската фудбалска репрезентација го истепа судијата заради црвениот картон

Роман Широков, поранешниот капитен на руската фудбалска репрезентација, е нервозен тип кој не трпи авторитети, особено ако мисли дека не заслужил толку голема казна.