Породувањето не беше лесно за новопечениот татко

Толку е во шок што изгледа не му објасниле баш како одат тие работи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.