Портата е многу терсене и речиси е невозможно човек сам да ја затвори

Да погледнеме како човекот се справи со предизвикот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.