Портретот на шпанскиот уметник – самоук, кој остава без зборови кога ќе го погледнете од различен агол

Уметноста е храна за душата, затоа уживајте во делото на Серџи Каденас. Човекот има 48 години, а со уметност професионално започнал да се занимава на својата 30-та година. Техниката во која што работи сам ја измислил, а делата му се чудесни.