Посетителот на саемот е ептен многу импресиониран од монетата

Ја снима од сите агли, за дома да може да ѝ се изнагледа на раат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.