Поштарот го секна носот и намерно му ја намачка вратата на пензионерот кој се жалел од неговата услуга

Изгледа поштарот си мислеше овој е стар и нема шанси да има камера на вратата, но заборавил дека дедото можеби има деца и внуци кои се грижат за него.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!