Последното видео обраќање од возот

Уф, ова болеше! Заборави кој е и каде тргнал со возот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!