Постарата сестра прави магионичарски трик пред камера, а помалата внимателно гледа што ќе се случи

Неверојатно е како сама успеал да смисли ваков генијален трик.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.