Постарите фудбалери од еден холандски клуб им прават смешна зафрканција на новите

Докторот на фудбалскиот клуб им прави тест на новите фудбалери, да им го провери коефициентот на интелигенција. Ако дувнат, ќе ги биде за фудбалери :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.