Поштарката знае како да им го направи видеото хит на тиктокерките

Да не упаднеше никој ниту ќе ги гледаше, ниту ќе ги знаеше. А вака, фрчат лајкови.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.