Поставил камери за да ја снима куќната помошничка како готви, но не очекувал дека девојките ова го прават кога се сами дома!

За љубопитните, пуштете звук и слушајте што се случува на 0:01, 0:08, 0:27, 0:55, 1:10, 1:38, 1:42, 1:52, 2:15 , 2:50, 3:23, 3:52, 4:18, 4:37, 5:01, 5:25, 5:40 итн. итн.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.