Постојат луѓе на кои животните им се поважни од луѓето, а оваа баба ги премина границите на глупавоста

Ако моментално мислите дека вашето милениче е најскапоценото нешто во вашиот живот, сепак ќе се предомислите кога ќе видите што направи оваа баба од Кина. Колку и да ги сакаме своите миленици, повеќето од нас веројатно не би го ризикувале животот на нашето дете или кое било друго мало дете само за да го земат миленичето на безбедно.

Кога баба од Кина забележала дека нејзината мачка се симнала на долниот балкон, нејзиното „најлогично“ решение за да ја земе било да го спушти 7-годишното внуче со јаже. Малиот Хао Хао виси од 5-тиот кат на зградата за да ја земе мачката, додека неговата баба на која ѝ помага неговиот вујко го спушта јажето. Родителите на детето за време на инцидентот биле на работа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!