Постојат само 2 типа на девојки (11 слики)

Луѓето навистина сакаат да поделат сè во 2 групи. На пример левичари и десничари, луѓе кои сакаат лубеница со сирење и луѓе кои не можат да замислат таква комбинација. Па така и ние ги поделивме девојките на две групи: прчли кои сакаат да се во центарот на вниманието и оние кои си го живеат животот по нивно и не им е гајле што ќе речат другите, но им годи да се во центарот на вниманието.