Постои правосмукалка која многу лесно може да се претвори во „детска играчка“ со која вашите деца ќе помогнат со домашните обврски без воопшто да се свесни за тоа

Мајка од Австралија сподели фотографии од нејзиниот син како си игра, со нешто што тој мисли дека е играчка, но всушност тоа безжична правосмукалка.

Мајката Ерика откри дека правосмукалката од 95 долари има функција за лесна промена на висината.

Правосмукалката им стана омилена на интернет корисниците, делумно поради слатката реклама од синот на Ерика, а делумно поради желбата да се ослободат од барем една домашна обврска.

„Продадена сум, ова е премногу слатко, сега ќе морам да си набавам ваква правосмукалка“, напиша една жена.

„Можам да ги подигнам стапалата и да ги оставам малите да чистат додека имам чашка во раката хаха“, рече друга жена.