Посветен татко ќе направи сѐ за неговата ќеркичка да биде среќна додека се во изолација

Арон Метјус и неговата тригодишна ќерка Кана решија да се забавуваат иако сите се жалат за досадата во изолација. Тој и Кана се маскирале во принцезата Ана.

Освен што таткото игра и се забавува со својата ќерка тој го научил и текстот на песната. Симпатичниот момент го снимила неговата сопруга Кели.