Посвоената кокошка си се вклопила во семејството

Дали некој ѝ има кажано дека е посвоена или да чекаме сама да сфати?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.