Поучно видео: Никогаш слепо не ѝ верувај на плавуша!

Фраерот се опушти и дозволи плавушата да го води, а неговите очи да бидат врзани.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.