Поука на денот: Никогаш не ја затворајте вратата пребрзо

Би можеле да се најдете навистина „во тесно“…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!