Повратникот од Америка и кандидат за градоначалник на Охрид, Гоце Цветковски, лом ги направи противниците на дебатата (буквално)

Си донел од дома вегета, за на симболичен начин да поентира.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.