Пожар и експлозија на резервоарот со кислорот во болницата во Челјабинск, Русија

Изгледа некој ептен голем баксуз се лекува во болницата, штом баш во вакво време целиот кислород отиде во неповрат.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!