Поздрав од Македонија до другарите во Германија, Дени, Ацето и Стојанче

Тука е Германија браќа, сте се зафркнале што сте отишле!

Автор: Никола Бегов

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.