Поздрав од скопскиот боем Славе Биљбиљ! Малку ведрина и позитивна порака во овие затегнати времиња…

Автор на видеото е Александар Мирковски.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.