Пожар на аеродром во Флорида уништува 3500 автомобили за изнајмување (2 видеа)

Рент-а-кар компанијата и без тоа беше погодена од кризата, затоа што никој повеќе не лета со авион. При вкави случки се поставува прашањето дали сопственикот не нашол излез од кризата преку наплаќање штета од осигурителната компанија?