Пожарникари спасуваат 5-годишно дете од урнатините на куќарка разрушена од екплозија на скара на гас

Гасот е многу поекономичен и поефикасен, но токму ова е причината зошто некои луѓе не сакаат таква работа во домот. Помошната просторија наменета за скара тотално се разрушил од експлозијата. Пожарникарите го извлекле таткото многу брзо, но 5-годишниот син останал заробен во урнатините. Инцидентот се случи во холандскиот град Куворден.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!