Пожарникарите будат спанко, чија што кујна изгорела, а тој ништо не осетил

Уште па и ги брка, не сака да стане :). Имате ли и вие некој ваков другар?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.