Пожарникарите пристигнаа да се справат со големиот питон, но тој не заминува без борба

Еден човек од Малезија слушнал некои необични звуци на таванот во неговиот дом и кога проверил сфатил дека си има работа со огромен непоканет гостин.

Тој решил да ги повика пожарникарите да се ослободат од големиот питон, но на питонот не му се заминува од неговиот нов „дом“.

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!