Позирањето на плажа по цел ден за совршена слика на Инстaгрaм се казнува, но не со парична казна

Природата има неочекувано смешни начини да ви покаже дека тоа што го правите не е природно.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.