Позитив на денот: Младиот фан им прави „да пукне“ на своите кошаркарски идоли

Кошаркарите на „Atlanta Hawks“ го поздравија како што е ред, а малиот не ја криеше возбудата од настанот. Реакцијата на крај = БЕСЦЕНЕТО!