Позитив на денот: Модерато Бенд од Македонска Каменица оди на пат

Ем една генерална проба си направија, ем патувањето да не им е досадно, ем ни го разубавија денот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.