Позитив на денот: Таткото ја учи 2 годишната Илина Златаноска песничка за во градинка

Ама многу е непослушен. Му вели девојчето молчи, тој пак по негово си тера :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.